4,7 stjerner baseret på +700 anmeldelser

Mousserende vine

Levende musik

Mere end 20 års erfaring

Smiley garanti

Levende musik

Fushion Køkken

Centralt i indre by

Anmeldelser

★★★★★

4,7 stjerner på Facebook

Baseret på 280 anmeldelser

4,7 stjerner på Google

Baseret på 349 anmeldelser

4 stjerner på Tripadvisor

Baseret på 212 anmeldelser

Mousserende vine til enhver smag

Mousserende vine - tango y vinos

Herunder kan du finde en oversigt over hvilke udsøgte rødvine vi tilbyder hos Tango Y Vinos.

Vores personale hjælper meget gerne med at hjælpe jeres selskab om hvilken rødvin der passer til netop jeres mad eller til jeres ønsker.

Spørg os endelig om dagens vin.

Book dit bord

Vinkort - Mousserende vine

Paul Kubler Cremant D´Alsace 450,-
Fantastisk cremant på 1/3 Riesling, 1/3 Pinot Blanc og 1/3 Pinot Auxerrois fra Paul Kublers biodynamisk dyrkede vinmarker i Soultzmatt, Alsace.
Lækker aroma hvor den spændstige syre nærmest prikker i næsen og med nuancer af bl.a. hvid karamel, vanilje, litchi, gule frugter og nødder. Smagen er frisk og intens med en ren pågående syre, der minder om stor champagne. Meget dyb og kompleks eftersmag. Fornem aperitif og et flot match til rå og grillet fisk, kylling og asiatisk krydrede retter. Cremant på et sjældent højt niveau.t D´Alsace.
Læs mindre Læs mere
Simonnet Febvre Cremant 430,-
Simmonnet-Febvre laver ikke bare nogle af Chablis bedste hvidvine, de er også berømte for at stå bag en af Frankrigs bedste Crémant.
100% Pinot Noir (P100) fra Bourgogne, lavet efter Champagne-metoden og lagret 24 måneder inden frigivelse (dosage 6 g/l). Flot lys gylden farve med fine små bobler. Duften sender ens tanker mod Champagne med nuancer af bl.a. citrus, grape, brioche og saltede mandler. De fine bobler giver en blød og cremet tekstur og Pinot Noir druen giver vinen en intens og dyb smag af citrusfrugt, ristet brød, kridt og fornem frisk syre i eftersmagen. Crémant fra øverste hylde og et flot glas som aperitif eller forment match til f.eks. østers, kaviar, sushi og retter med skaldyr/hvid fisk.
Læs mindre Læs mere
Parxet Cava Semi – Seco Reserva 340,-
Flot Cava fra området Alella beliggende nord for Barcelona.

Lavet på de lokale druesorter Macabeo, Parellada og Pansa Blanca og vinificeret efter den klassiske metode fra Champagne. Lys farve med et grønt strejf, meget aromatisk, frugtagtig og intens i smagen og med fine langvarige bobler. Velegnet som aperitif, men også god i selskab med fisk/skaldyr, charcuteri og krydret mad.

4/6 Stjerner i Berlingske Tidende, VINTESTEN:
“Pæn og ren cava med citrus og syltet æble kun ganske let krydret. Sprød og syrlig mund. Feltets bedste cava, men også den dyreste. Fire og en halv stjerne.”

Læs mindre Læs mere
Parxet Cava BRUT 290,-
4/6 stjerner – Ekstra Bladet:
“Meget lys. Gærede toner i duften. Knastør, pærer, æbler og tørstof. Fine bobler og en mediumlang vedvarende eftersmag.”
★★★★★

4,7 ud af 5 stjerner