4,7 stjerner baseret på +700 anmeldelser

Rødvin

Levende musik

FUSION KØKKEN

CENTRALT I INDRE BY

Levende musik

Fusion Køkken

Centralt i indre by

Anmeldelser

★★★★★

4,7 stjerner på Facebook

Baseret på 280 anmeldelser

4,7 stjerner på Google

Baseret på 349 anmeldelser

4 stjerner på Tripadvisor

Baseret på 212 anmeldelser

Rødvin til enhver smag

Rødvin - tango y vinos

Herunder kan du finde en oversigt over hvilke udsøgte rødvine vi tilbyder hos Tango Y Vinos.

Vores personale hjælper meget gerne med at hjælpe jeres selskab om hvilken rødvin der passer til netop jeres mad eller til jeres ønsker.

Spørg os endelig om dagens vin.

Book dit bord

Vinkort - Rødvin

MALBEC
Postales Malbec Del Fin Del Mundo 350,-
Patagonia
Druerne til denne vin kommer fra vinstokke, det er i gennemsnit er 15 år gamle – og vinen har en indbydende aroma og en smag, der er blød og fyldig med mørke noter af frugt og et strejf af bitter chokolade, som er kendetegnende for Malbec-druen. Et flot match til f.eks. let krydrede retter med kød.
Læs mindre Læs mere
Viu Manent Malbec Reserva Est. Collection Colchagua 450,-
Malbec fra Chiles mest vindende vingård, lavet på druer fra meget gamle vinstokke. Elegant vin med dybde og moden frugt.
Lang kontakt med drueskallerne, så man opnår den klassiske dybe røde farve. Aroma af røde bær, kirsebær, ribs og kaffe. Elegant smag med bløde taninner, mørk saftig frugt og let krydret eftersmag. Denne klassiske argentinske Malbec er et godt match til stegt eller grillet kød, gerne lam eller oksekød.
Læs mindre Læs mere
Malbec Gran Reserva Familia Crotta Mendoza 500,-
Sikken en duft! Skøn klassisk Malbec-næse med modne mørke blommer, brombær, violer og fadnoter.
I smagen er man hell er ikke i tvivl om at dette er Malbec! Stor frugtfylde og sødmefulde bær blandet med let krydderi og nydeligt integreret egetræ. Vinen slutter elegant af med lidt lakrids, og en blød, blød eftersmag. Herlig vin.
Læs mindre Læs mere
Malbec Viu Manent Gran reserva Chilie 500,-
Malbec fra Chiles mest vindende vingård, lavet på druer fra meget gamle vinstokke. Elegant vin med dybde og moden frugt.
Malbec er en af de allermest spændende druer i Sydamerika, og Viu Manent er Chiles bedste til at få det fulde udbytte ud af druen. Druerne til denne vin kommer udelukkende fra San Carlos Estate i Colchagua Valley, hvor vingården råder over Sydamerikas ældste Malbec-vinstokke udplantet helt tilbage i 1800-tallet. Viu Manent har længe ønsket at raffinere og perfektionere deres Malbec og det er derfor første gang at der i 2009 er lavet en Gran Reserva Malbec på de allerbedste druer. Gran Reserva Malbec byder på en bouquet af svesker, salvie og mokka samt en smag med noter af mørk chokolade og søde krydderier der perfekt kombineret med runde saftige tanniner giver en elegant og velbalanceret vin Vinen er lagret på egefade i 14 måneder og de meget gamle vinstokke er med til at give vinen en utrolig blødhed og koncentration. Der er masser af dybde og moden frugt i den lange eftersmag.
Læs mindre Læs mere
Terroir Unico Malbec Gualtallary Zorzal 550,-
Blød Malbec med fantastisk renhed og intens duft af solbær, blåbær og viol med strejf af sort peber.
Lavet på håndhøstede druer fra en meget kalkholdig mark i Gualtallary i 1350 meters højde med forskellige grader af modenhed og gæret hver for sig, hvilket har givet vinen større aromatisk kompleksitet og friskhed i det endelige blend. Intens frugtig duft af solbær, blåbær og viol med strejf af sort peber. Silkeblød, medium-fyldig smag med kølig mørk bærfrugt og let urtede strejf. Fantastisk renhed og balance med en lang mineralsk eftersmag.
Læs mindre Læs mere
2013 El Enemigo Malbec, Mendoza 550,-
Kraftfuld Malbec, der er laves på samme teknikker som de berømte Cru Classéevine i Bordeaux. Lavet af Alejandro Virgil, Chief winemaker hos Catena.
Intens Malbec fra højtbeliggende vinmarker i Lújan de Cuyo i Mendozas berømte vinområde, over 1000 m over havets overflade. Vinen lagrer 14 måneder på franske egetræsfade, heraf 70% nye. Vinificeringen minder også her om den teknik som man bruger på de berømte franske Cru Classévine fra Bordeaux. Vinen har en intens mørk farve, næsten lilla i kanterne, en stor bouquet af modne, sorte bær og strejf af krydderier og mokka, en kompleks smag med stor fylde som slutter blødt og frugtrigt.
Læs mindre Læs mere
Malbec Altocedro Ano Cero Uco Valley Mendoza 2013 550,-
Et af Argentinas bedst ratede Huse.

Over 85% af Argentinas kvalitets vine kommer fra en region, nemlig Mendoza. Men Mendoza er delt op i flere forskellige små områder, og et ad de bedste, hedder Uco Valley.
Hemmeligheden bag dalens succes, er delt op i 2 ting: En fantastisk jordbund og den perfekte højde. Jordbunden består af en gruset/stenet overfalde, med masser af granit og mineraler lidt nede. Højden er vigtig, da vinstokke faktisk ikke har godt at for meget varme. Masser af solskin er godt, men lange perioder over 30 grader, forhindre vinen i at danne syre. Derfor er de kølige nætter i bjergende afgørende for, om man kan lave flotte, elegante velafbalancerede vine. Og netop dette er Altocedro’s speciale, kraftige bøfvine, der samtidig med formår at være elegante.
Vinene bliver produceret med stør nidkærhed, passion og kærlighed, vinstokkende er op til 100 år gamle, alle druer er håndplukkede, man arbejder efter biodynamiske principper.
Ano Cero er Altocedros Estate serie hvor man prøver at optimere en lang række af druer(Malbec, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Pinot noir mfl.) og få den bedst mulige smag frem i den enkelte drue.
I Denne vin har man arbejdet målrettet med Malbec, som af mange bliver betragtet som Argentinas national drue. Vinen er mørk og kraftig, med masser af duft af brombær, smagen er meget fyldig, igen med masser af brombær, men også hvid peber og rigtig god balance. Eftersmagen er lang og behageligt fyldig.

Vinen er flere gange blevet kåret som Best buy i internationale meder og er den optimale vin, til vildt, lam, gode bøffer, og braserede retter.

Læs mindre Læs mere
Malbec Casarena “Estate” Mendoza 2014 650,-
Et gammelt vineri fra 1937 i byen Perdriel er blevet fuldstændig gennemrenoveret og udstyret med top moderne vinifikationsudstyr.
Vinhuset er malet i en sandfarve, deraf navnet CASARENA, der betyder ”huset af sand. Produceret på 100% Malbec. Der bliver kælet for detaljerne i denne vin. Både klaser og dernæst druer sorteret i hånden. Estate Malbec bliver produceret i næsten 1000 m. højde i under-distrikterne; Agrelo og Perdriel. Her er i højderne er druerne velsignet med masser af sol i løbet af dagen og kølige bjergnætter. Mørk, ja nærmest rødviolet i glasset. God krydret duft, hvor også mørke frugter og fadnoter bidrager til den meget imødekommende og sødmefulde næse. I smagen er der masser af rygrad og karakter. Både krydderier, noter af cedertræ, fed mørk lakrids og espresso. Vinen slutter af i bedste stil med bløde runde tanniner og en lang eftersmag. Denne vin skriger simpelthen efter noget ordentlig kød! Server også gerne til vildt-, lamme- og andre oksekødsretter.
Læs mindre Læs mere
Malbec Casarena Reserva Mendoza 2013 550,-
Der bliver kælet for detaljerne i denne vin.
Både klaser og dernæst druer sorteret i hånden. Efter en blid afstilkning gennemgår de hele druer en udblødning (maceration) i 8 dage ved 8C. Selve gæringen foregår med den naturlige gær og ved lav temperatur for at bevare mest muligt aroma i vinen. Den malolaktiske gæring foregår spontant i fadene. 
Til sidst lagres vinen i 12 mdr. på fransk producerede fade. Denne Reserva bliver produceret i næsten 1000 m. højde i under-distrikterne; Agrelo og Perdriel. Her er i højderne er druerne velsignet med masser af sol i løbet af dagen og kølige bjergnætter. Tæt, mørk i glasset og med fede ”gardiner”. Skønne rendyrkede Malbec-noter i duften, der blander sig med vaniljenoter fra de 12 mdrs. fadlagring.Både i smag og duft lukkes der op for sluserne af brombær, hyldebær, fuldmodne mørke kirsebær og svesker. Vinen er meget koncentreret, intens og med masser af dybde og koncentration. Det her er høj-oktan-malbec, hvor man både får styrke, tyngde og power samtidig med at den bløde og sødmefulde malbec-karakter, slutter vinen silkeblødt af. Mums!
Læs mindre Læs mere
Malbec Altocedro Reserva Uco Valley Mendoza 2010 950,-
Interessant næse, der indeholder krydderier, mørke bær, mentol og mynte. Charmerende, men kompleks. En vin, der repræsenterer en muskuløs vintype med både florale noter og bærfrugt, ligesom Altocedro Reserva også byder på krydret eg og en anelse rosin. Mere kompleks og med væsentlig mere dybde i smagen end den gennemsnitlige Malbec. En fremragende vin. Wine Spectator: 92 point Wine Advocate: 92 point Wilfred Wong: 94 point
Læs mindre Læs mere
Malbec Altocedro Gran Reserva Mendoza 2009 1950,-
Vinmager Karim Mussi Saffies absolutte emblematiske vin, der viser, hvorledes han mestrer Malbec-druen.
Vi vil her lade Wilfred Wongs noter tale for sig selv. Wilfred Wong gav denne vin 100 point: ”One of my all time favorite songs is Whitney Houston’s “The Greatest Love of All.” After tasting the Altocedro Gran Reserva Malbec three years in-a-row with the master himself-winemaker Karim Mussi, I have to shout that this singular wine may be the bellwether of the future. With apologies to Bordeaux, the Napa Valley, Walla Walla, Tuscany and other parts of the globe that make incredible ultra, …ultra premium wines in the Bordelais tradition, Karim has been able to master the mystical powers of La Consulta and bring the magic to all wine world. Two years ago, I was dumbfounded as he poured the superb 2007 vintage. Simultaneously elegant and powerful, I could not stop thinking about the wine long after I had first sipped it. The wine showed a tremendous rush of pure red fruit that the guys in Saint-Emilion and Pomerol can never get enough of…it was a real eye opener. Last year, as I basked in the Argentine sun, I found the 2008 to be even more astounding. Demonstrating a little more power, with some black fruit goodness, yet maintaining its incredible balance. I gave the wine 99 points and it shared honors for my #1wine of 2011. There is no doubt that the 2009 Altocedro Gran Reserva Malbec is one of greatest young wines that I have ever enjoyed. As I finished my taste, I could only hear Whitney’s song; the world for that one moment stood still. Could the paradigm and propping Argentina to a new plateau? Has the New World got just a little bit older?”
Læs mindre Læs mere
Gran Malbec de Ángeles Mendoza 2008 1750,-
Dyb og strålende rubinrød farve med violette nuancer.
Delikat, kompleks og sød bouquet, som udvikler sig, og som langsomt røber en stor intensitet og kompleksitet, efterhånden som vinen åbner sig i glasset. Fantastisk mættet og tæt næse med en bred vifte af friske røde sommerbær, ligesom der også kan isoleres blomme og delikate florale noter. Indgangen er meget blød, og straks herefter overraskes man af en kompleksitet, der byder på intense og koncentrerede smagsudtryk med en udpræget varighed. Fuldmodne tanniner, som gør, at vinen opleves blød og let sød. Tydelig tilstedeværelse af vanilje, let ristede noter og mørk chokolade, hvilket først og fremmest skyldes en blid 14 måneders fadlagring i franske første- og andengangsfade, der er medium-ristede. Gran Malbec de Ángeles er en prototypisk repræsentant for Malbec-druen med en ekstraordinær friskhed og et særdeles frugtigt udtryk, der er så karakteristisk for druerne, der stammer fra terroirvinmarken Viña 1924. Rustik og ærlig garagevin. Kraftfuld vin med dybde, bredde og længde; og en vin, der er som skabt for vinentusiaster med hang til det røgede og ristede. For til sammenligning med sin lillebror er Gran Malbec de Ángeles væsentligt mere fadlagret i sit udtryk. Kun 4600 flasker er produceret. Robert Parker: 92 point Gismondi/Tobe: 95 point
Læs mindre Læs mere
Malbec Nicolás Granata Reserva Mendoza 2007 1730,-
Denne ’Rey del Malbec’ har en særdeles intens og yderst dyb farve.
Sorte nuancer iblander sig den for så Malbec typisk klare, rød-blå-violette blommefarve. Bouqueten domineres af (tørrede) røde frugter: figner, rosiner og blommer. Intens bærkompot, der forbinder sig med sød hvid og mørk chokolade, hvilket kan tilskrives fadlagringen i ristede egetræsfade, som ligeledes tilfører bouqueten elegance og harmoni. I munden er vinen særdeles fyldig og kompleks: og en bred og generøs palet af mørke plukkemodne bær såsom kirsebær, hindbær og solbær finder vej til ’smagslærredet’. Denne smagsbuket blander sig fremragende med tertiære toner af sød kakao og chokolade. Afbalancerede og lidt søde tanniner. Den malolaktiske fermentering tilfører vinen komplekse ’laktiske aromaer’, der især udmønter sig i, at vinen efterlader et velourblødt indtryk, der virker fyldigt: et glat, men klæbrigt og vedvarende olieret angreb – på den absolut behagelige måde. En fremragende vin.
Læs mindre Læs mere
Malbec Nicolás Granata Mendoza 2003 2200,-
Se beskrivelse ovenfor. Her i 2003-årgangen. Blot 4200 flasker er blevet produceret af denne vin.
Malbec Carmine Granata Gran Reserva Roble Mendoza 2003 2050,-
Ønolog Esteban Emilio Roldáns ægte terruño-vin.
Årgang 2003 bød på en yderst begrænset produktion: kun 1000 flasker. Når vinen hældes glasset, viser den sig krystalkar med en intens granatrød farve, der blander sig med violette reflekser. Små røde fuldmodne bær samt mørke august-modne blommer er den olfaktoriske palet, der bedst karakteriserer bouqueten. Denne sommerintense duftvifte konnoterer endvidere elegante fadnoter. I munden er vinen en prima-eksponent for, hvad Argentina formår at skabe med Malbec-druen. Ganske enkelt. Afbalanceret vin, der er struktureret; og med en vedvarende og insisterende, men blød, behagelig og blivende eftersmag.
Læs mindre Læs mere
Malbec Humberto Barberis Gran Reserva Mendoza 2004 2300,-
Humberto Barberis Malbec Gran Reserva Barberis-familiens fantastiske flagskibs Malbec: begrænset produktion på kun 4000 flasker Hos Barberis-familien får kun det sublime lov til at bære navnet Humberto Barberis, familiens Padrino, der indledte vineventyret med samvittighedsfuldt at dyrke en håndfuld marker, inden han i 1989 endelig kunne købe egen Bodega og således producere egen vin.
Dette kompromisløse kvalitetsbæst, der stammer fra Vistalba i Luján de Cuyo, er ganske enkelt essensen af Barberis-familiens årelange anstrengelser. Uden undtagelse får kun nøje udvalgte kvalitetsdruer lov til at indgå i denne vin. 14 måneders fadlagring skal denne vin igennem, inden den får lov at komme på flaske. Wine Spectator gav Humberto Barberis Gran Reserva 2004 85 point (»very good: a wine with special qualities«) og skrev følgende herom: »Shows a maturing hint, with soft plum, fruit cake and cocoa powder notes carried by fine-grained structure. Soft, smoky finish.« Farven, denne mendocinske skønhed præsenterer, er mørk som portvin. Bouqueten er rig og tilbyder dig en spændende og varieret vifte af dufte som en kryddeributik på torvet i Marrakesh. Vinen udsender aromaer, der – med lidt god fantasi – giver associationer til spidskommen, mentol, kokosnød, blomme og kirsebær. Når du modvilligt beslutter dig for at forlade den olfaktoriske fase, vil du i smagen genfinde vilde kirsebær og blomme, og den velintegrerede fadlagring giver ligeledes et tobak-touch. Afbalancerede tanniner. I afslutningen bemærkes peberkorn, gurkemeje og kanel. Finishen er lang og vedvarende som en gennemlæsning af Cervantes Don Quijote. Vinen efterlader et særdeles elegant indtryk. Et begrænset parti blev udbudt af denne 2004-årgang: kun 4000 flasker blev produceret (se den nummererede banderole på flaskehalsen), hvoraf Tango y Vinos anskaffede sig en stor portion. Vinen er ufiltreret, hvorfor naturligt bundfald må forventes i flasken.
Læs mindre Læs mere
Malbec Humberto Barberis Gran Reserva Mendoza 2004 2300,-
Humberto Barberis Malbec Gran Reserva Barberis-familiens fantastiske flagskibs Malbec: begrænset produktion på kun 4000 flasker Hos Barberis-familien får kun det sublime lov til at bære navnet Humberto Barberis, familiens Padrino, der indledte vineventyret med samvittighedsfuldt at dyrke en håndfuld marker, inden han i 1989 endelig kunne købe egen Bodega og således producere egen vin.
Dette kompromisløse kvalitetsbæst, der stammer fra Vistalba i Luján de Cuyo, er ganske enkelt essensen af Barberis-familiens årelange anstrengelser. Uden undtagelse får kun nøje udvalgte kvalitetsdruer lov til at indgå i denne vin. 14 måneders fadlagring skal denne vin igennem, inden den får lov at komme på flaske. Wine Spectator gav Humberto Barberis Gran Reserva 2004 85 point (»very good: a wine with special qualities«) og skrev følgende herom: »Shows a maturing hint, with soft plum, fruit cake and cocoa powder notes carried by fine-grained structure. Soft, smoky finish.« Farven, denne mendocinske skønhed præsenterer, er mørk som portvin. Bouqueten er rig og tilbyder dig en spændende og varieret vifte af dufte som en kryddeributik på torvet i Marrakesh. Vinen udsender aromaer, der – med lidt god fantasi – giver associationer til spidskommen, mentol, kokosnød, blomme og kirsebær. Når du modvilligt beslutter dig for at forlade den olfaktoriske fase, vil du i smagen genfinde vilde kirsebær og blomme, og den velintegrerede fadlagring giver ligeledes et tobak-touch. Afbalancerede tanniner. I afslutningen bemærkes peberkorn, gurkemeje og kanel. Finishen er lang og vedvarende som en gennemlæsning af Cervantes Don Quijote. Vinen efterlader et særdeles elegant indtryk. Et begrænset parti blev udbudt af denne 2004-årgang: kun 4000 flasker blev produceret (se den nummererede banderole på flaskehalsen), hvoraf Tango y Vinos anskaffede sig en stor portion. Vinen er ufiltreret, hvorfor naturligt bundfald må forventes i flasken.
Læs mindre Læs mere
Postales Malbec Del Fin Del Mundo 350,-
Viu Manent Malbec Reserva Est. Collection Colchagua 450,-
Malbec Gran Reserva Familia Crotta Mendoza 500,-
Malbec Viu Manent Gran reserva Chilie 500,-
Terroir Unico Malbec Gualtallary Zorzal 550,-
2013 El Enemigo Malbec, Mendoza 550,-
Malbec Altocedro Ano Cero Uco Valley Mendoza 2013 550,-
Malbec Casarena “Estate” Mendoza 2014 650,-
Malbec Casarena Reserva Mendoza 2013 550,-
Malbec Altocedro Reserva Uco Valley Mendoza 2010 950,-
Malbec Altocedro Gran Reserva Mendoza 2009 1950,-
Gran Malbec de Ángeles Mendoza 2008 1750,-
Malbec Nicolás Granata Reserva Mendoza 2007 1730,-
Malbec Nicolás Granata Mendoza 2003 2200,-
Malbec Carmine Granata Gran Reserva Roble Mendoza 2003 2050,-
Malbec Humberto Barberis Gran Reserva Mendoza 2004 2300,-
BLENDS
Alamos Malbec, Bonarda, Tempranillo 450,-
Viu Manent Vibo Punta del Viento El Olivar Colchagua 450,-
Organic Ares Merlot & Mavrud BG 2013 450,-
Organic Cabernet Sauvignon & Mavrud BG 2013 500,-
Renacer+Allegrini Enamore Malbec, Syrah, Cabs, Bonarda, Mendoza, 2015 500,-
Monogram Mavrud & Rubin BG 2012 540,-
Casarena Reserva Sinergy Malbec, Cabs, Cab., Franc, Petit Verdot Mendoza 2013 590,-
Altocedro La Consulta Malbec, Cabs, Tempranillo, Syrah Uco Valley Mendoza 2013 750,-
Sideral Chile 2010 750,-
Durigutti Familia Mendoza 2007 950,-
CABERNET SAUVIGNON
Casarena Estate Cabernet Sauvignon Mendoza 2014 520,-
Casarena Cabernet Sauvignon Reserva Mendoza 2013 550,-
Durigutti Cabernet Sauvignon Reserva Mendoza 2009 590,-
PINOT NOIR
Little Yering Pinot Noir 2013 450,-
Altocedro Ano Cerro Pinot Noir Uco Valley Mendoza 2014 520,-
Lou Dumont Pinot Noir Bourgogne Rouge 2012 620,-
CABERNET FRANC
Durigutti Reserva Cabernet Franc Mendoza 2010 575,-
Lauren´s Estate Cabernet Franc Mendoza 2012 850,-
MERLOT
Ares Organic Merlot BG 2012 550,-
★★★★★

4,7 ud af 5 stjerner

Sammensæt din egen 3 retters menu og

spar 20%

Vælg enhver forret, hovedret og dessert