4,7 stjerner baseret på +700 anmeldelser

Vores egne bodegas

Levende musik

Mere end 20 års erfaring

Smiley garanti

Levende musik

Fushion Køkken

Centralt i indre by

Anmeldelser

★★★★★

4,7 stjerner på Facebook

Baseret på 280 anmeldelser

4,7 stjerner på Google

Baseret på 349 anmeldelser

4 stjerner på Tripadvisor

Baseret på 212 anmeldelser

Restaurant i indre by

En Unik Fusion af Sydamerikansk og Europæisk Køkken

Vi samarbejder med forskellige vingårde fra Argentinas mest anderkendte vindistrikter: Mendoza, San Juan og La Rioja (ikke Spaniens, men Argentinas distrikt med det samme navn, men med helt andre slags vine). Fra dem får vi kun vine producerede på de bedste druer.

Årgange har mindre betydning i oversøiske lande, da vejrforhold i lande som til eksempel Argentina er helt anderledes end det som vi kender fra Danmark og resten af Europa. I gennemsnit regner det ikke mere end 250 mm per år i de argentinske vindistrikter. De stabile klimatiske forhold er en afgørende faktor i de argentinske vinens succes.

Hver vingård har sin egen stil. Nogle dyrker vin på over 1000 meters højde, der de kan få bedre klimatiske- og mikroklimatiske forhold til en drue som til eksempel Sauvignon-Blanc. Andre dyrker vin på vinstokker som er næsten et hundred år gammel, hvilket giver en rødvin med en dybere og mere intenst farv og smag.

Med andre ord er det ikke kun alderen på en flaske som kan afgøre kvaliteten på en vin, men også alderen af selve planten som bruges til at producere nektaren.

Book dit bord

100 år gammel vinstok

I lande som Argentina er det normalt at en vinstok bliver cirka 100 år gammel (maksimalt alder på verdensplan). Dette fænomen er kun kendt blandt de sydamerikanske vinplanter i dag (også i Chile), som på grund af en privilegeret geografisk placering har undgået at blive inficeret med vinlusen phylloxera, en plage som har ødelagt Europas vinmarker ved flere tilfælde.

Vinstokkene i de argentinske vin provinser kan normalt holde sig helt friske go stærke. De har tid og plads til at trænge dybt nede i jordens indre, der de kan både nære sig med vand og mineraler.

Vores elve samarbejdspartnere karakteriseres av en uvilkårlig dedikation til komplekse og udfordrende vinifikations processer, der detaljer og finesser får stor betydning for det samlede resultat. Vinene hos Vinbaren Tango y Vinos er resultatet af et fast og godt håndværk og kompromisløs virtuosismo.
Vi er altid på udkig efter de bedste vine til dig og efter de seneste koncepter i den argentinske vin industrien.

★★★★★

4,7 ud af 5 stjerner