4,7 stjerner baseret på +700 anmeldelser

Bossa Royale – 15 februar 2024 kl. 19

Levende musik

Mere end 20 års erfaring

Smiley garanti

Levende musik

Mere end 20 års erfaring

Smiley garanti

Anmeldelser

★★★★★

4,7 stjerner på Facebook

Baseret på 280 anmeldelser

4,7 stjerner på Google

Baseret på 349 anmeldelser

4 stjerner på Tripadvisor

Baseret på 212 anmeldelser

Events hos Tango Y Vinos

Bossa Royale

Entré 100 DKK per person

Tango y Vinos er glade for at kunne byde velkommen til vores faste Bossa Nova band, Bossa Royale. Bossa Royal repræsenterer en oprigtig kærlighed for den ægte Bossa Nova musik; eklektisk, som den er; med charmerende arrangementer; originale portugisiske tekster; og med et repertoire, der byder på et varieret udvalg af de bedste brasilianske Bossa Nova numre. Det er Bossa Royals indfaldsvinkel til deres musikalske lidenskab. Til tider romantisk og varm musik, der dog kan overraske med sin friskhed; til tider blød og intenst swingende. Tidløs og moderne på én gang. Udsøgt Bossa: Bossa Royale.
Den klassiske duo-konstellation, som Simon og Lars benytter sig af med en vokal/guitar og en tenorsaxofon, minder om den berømte 60’er-sammensætning: Getz/Gilberto. Ligesom denne duo har Simon Thorsen og Lars Delamotte en unik lyd.

Repertoiret bliver, som påpeget, primært sunget på portugisisk og er mestendels sammensat af store brasilianske komponister som: Tom Jobim, Ary Barroso, Marcos Valle, Caetano Veloso, Edu Lobo, Joyce Moreno, Ivan Lins, Haroldo Barbosa; og endog noget af De la Mottes egen materiale.

Book dit bord

★★★★★

4,7 ud af 5 stjerner

Sammensæt din egen 3 retters menu og

spar 20%

Vælg enhver forret, hovedret og dessert